13 Mart 2013 Çarşamba

2013 Tesettür Kombin Modelleri

Tesettürlü giyinen bayanlarımız kıyafetlerinizi nasıl kombin edersek daha şık oluruz diye düşünüyorsanız sizlere birkaç önerim olacak. Tek tek fotoğrafların altına da nasıl günlerde giyebileceğiniz ürünler olduğunu kendimce açıklamaya çalışacağım. Tabi takdir yine sizin hangi kıyafeti hangi ortamda giymeyi uygun görürseniz o kıyafeti öyle kombin edersiniz.


İlk bu spor klasik karışımı günlük hayatta tercih edebileceğiniz bu tesettür kombinini paylaşmak istedim. Üzerine blazer ceket dışında kap ya da trench coat da kullanabilirsiniz. Bu kıyafetler genç tesettürlü bayanlarımız için kesinlikle çok şık bir modeldir. Günlük şıklığı arayan genç kapalı bayanlarımıza hitap eden bu giysileri istediğiniz her yerden kolaylıkla bulabilirsiniz.


Bu mevsimlik etek ve bahar kombini. İnce triko bir kazak ve sade bir günlük şıklık. Bahar neşesini üstünüzde hissetmek istiyorsanız böyle bir kombin yapabilirsiniz.


Rahat giyinmeyi seven ve bu yüzden genelde kıyafet seçimlerinde pantolon seçen tesettürlü genç kızlarımız bu kombini incelemelisiniz. Pantolon ile yaptığımız bu kombini belki üst hırkayı biraz daha uzun bir tunik seçerek değiştirebilirsiniz. Pazartesi kombini olarak da kullanabileceğiniz bu modeli daha da farklılaştırabilirsiniz.


Bordo ve pudra renginin uyumunu bu tesettür kombin modelinde yakalayabilirsiniz. Günlük şıklık açısından çok hoş bir uyum vardır.


Veee çok renkli bir kombin.... Tam bahar mevsiminin de gelmesiyle birlikte çok üzerinize uygun olacak bir spor genç kız tesettür kombinidir. Ayakkabı ve aksesuar uyumuna özellikle bayıldığım bir kombin önerisidir.

Sizlerde yapmış olduğunuz kombinleri benimle paylaşabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder